Translate

sâmbătă, mai 26, 2012

Dezamagire.

Sunt zile in care zambetul imi piere de pe buze, ochii imi plang, sufletul este in genunchi...zile in care nu mai sunt eu...zile in care oamenii m-au dezamgit atat de tare incat nu stiu cum sa trec peste. In acele zile, iau albumul si il rasfoiesc. Imi hranesc starea de spirit cu amintirile vechi. Vizualizez fiecare clipa petrecuta cu persoanele dragi, de suflet, care au avut atatea ocazii sa ma dezamageasca si nu au facut-o. Pentru ele trebuie sa ma ridic, sa-mi revin si sa le arat celor care m-au dezamgit atat de tare, ca nu-mi pasa...ca sunt mai buna decat ei si nimic nu ma pot distruge. Chiar daca doare, trebuie, vreau si pot s-o fac. In fond, stand asa nu ma ajut pe mine, ci pe ei. Le dau satisfactie. Le dau motive de bucurie. Chiar daca cu trecerea timpului, dezamagirile ne fac sa iubim din ce in ce mai putin, incerc sa raman optimista, zambitoare, plina de viata si cu inima neatinsa de durere. Aceasta cea mai buna alegere! :) 

3 comentarii:

  1. Asta e cea mai buna solutie sa stii.
    E greu, poate ca al naiba de greu, dar trebuie doar sa vrei, exact cum ai spus si tu, sa nu le dai satisfactie persoanelor care te-au dezamagit.
    Dar stii ce? Poate ca si persoanele astea isi au rolul lor in viata unui om. In sensul ca un om care a fost de multe ori dezamagit poate cauta drept companie prieteni adevarati si nu pe cei care se ascund in spatele unor masti.
    Stii cum e vorba aia! Orice sut in posterior (nu vreau sa zic cuvantul mai urat) este un pas inainte :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii care-i motto-ul meu in viata? :)) Asta daca-l pot numi astfel. Asta ca o completare la cele de mai sus.
      Daca sunt numai lucruri bune in viata inseamna ca e ceva in neregula. Daca sunt si lucruri bune si rele atunci in seama ca viata e tocmai buna.

      Ștergere
  2. In absolut orice lucru rau exista si o parte buna! Cat despre motto-ul dvs., sunt total de acord!
    ~ Multumesc ca ati trecut pe aici si va mai astept! O seara buna!>:D< ~

    RăspundețiȘtergere

1. Vă rog să folosiţi o adresă de mail validă.
2. Scrieţi scurt, la obiect şi argumentaţi orice opinie. Comentariile care nu au legătură cu subiectul articolului vor fi sterse.
3. Nu se acceptă comentarii injurioase adresate autorului sau celor care comentează.
4. Dacǎ vi se pare cǎ autorul articolului/comentatorul greşeşte, încercaţi să-i spuneţi acest lucru folosind argumente reale. Jignirile nu vor ajuta cu nimic la dezbaterea problemei.
5. Comentariile de acest gen vor fi şterse. Abaterile repetate vor fi răsplătite cu banare permanenta.
6. Dacǎ va supǎrǎ un comentariu, considerati ca intrebarea dvs. a fost prost prezentata sau raspunsul va nemultumeste, vǎ rog sǎ comentati sau scrieti-mi pe adresa de mail ionyy_08@yahoo.com si lamurim problema!
7. Va rog sa criticati liber, dar in limitele bunului simt!
8. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.
9. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.
10. Regulile vor fi actualizate pe măsură ce apar noi probleme de comunicare!