Translate

joi, octombrie 25, 2012

Inima nu respecta reguli. Tu o respecti pe ea?


 Inima nu are un ghid de folosire...ea nu respecta nicio regula, intotdeauna actionand dupa instinct, dar, de multe ori, ia cele mai gresite decizii...desi, tu esti constient de asta, nu te poti opune! Nu te poti opune dorintei arzatoare a inimii, cum nici ceilalti nu se pot opune dorintei tale de a face inimii pe plac. Te ambitionezi sa lupti, chiar daca toti iti spun ca nu ai sanse de reusita si ca ai face bine sa renunti...lupti pentru cine iubesti, pentru ce iti doresti...lupti pentru a-i face pe ceilalti fericiti, pentru a-i nu-i pierde...pentru ca tu esti fericit, daca ei sunt! Dar, de cele mai multe ori, inimile lor nu vad cat sufera inima ta...au o inima oarba...orbita de infrangeri si dezamagiri, iar mintea lor e intunecata de orgoliu...acel orgoliu, care frange cu usurinta pana si cele mai vechi legaturi de fraternitate dintre doua suflete! Asa ajungi sa suferi...te doare faptul ca tu lupti pentru ei, iar ei, nu sunt miscati de gestul tau...intr-un final, saturat de atatea incercari nereusite, te impaci cu ideea ca nu mai ai ce face si renunti... Durerea iti macina inima, iar tu nu stii ce sa faci...totul se reduce la tacere si suferinta...esti tare din exterior, dar distrus in interior! "Felicitari, draga inima!", zici, in timp ce, usor, usor, ajungi sa te transformi...sa fii la fel ca ei...cei care te-au facut sa suferi prin comportamentul si atitudinea lor...fara sa-ti dai seama, ajungi unul dintre ei...o sa ranesti suflete pure, asa cum ai fost si tu ranit...reusesti sa le transformi in exact ce esti tu acum: un om cu o inima, folosita doar pentru propria-ti supravietuire! Felicitari, amice!

P.S.: Draga cititorule, am scris acest articol, sperand ca orice s-ar intampla, tu nu vei fii unul dintre "ei"...orice lucru rau poate fii catalogat ca experienta...din greseli se invata! Cine nu iti apreciaza efortul, nu te merita! Nu te schimba pentru ca ai trecut printr-un eveniment neplacut! Singurul lucru de care trebuie sa iti para rau, este ca n-ai incercat sa lupti pentru ceea ce iti doreai! Nu uita ca persoanele care te iubesc, au nevoie de tine, nu de unul din "ei"!


 

luni, octombrie 15, 2012

Schimbare.

Stiu multe, dar spun putine.
Aud multe, dar ascult putine.
Vad multe, dar observ putine.
Pot multe, dar fac putine.


Dar, paharul se va umple...roata se va intoarce...voi spune, asculta, observa si face mult mai mult decat am stiut, spus si vazut...iar atunci, totul o sa fie diferit...si veti spune ca m-am schimbat, nestiind ca voua vi se datoreaza acest lucru!


duminică, octombrie 14, 2012

Din viata (9).


De ce e bine sa fii barbat.




* Fundul tau nu este unul dintre factorii determinanti la angajare.
* Iti pastrezi numele de familie toata viata.
* Orgasmul tau este real. Intotdeauna.
* Planurile de nunta se fac de la sine.
* Ai intotdeauna aceeasi stare de spirit.
* Nu trebuie sa dormi in fiecare seara alaturi de un fund paros.
* Ciocolata este doar ceva dulce.
* Poti deveni presedinte.
* Preludiul nu este obligatoriu.
* Esti liber sa-ti intrerupi un prieten fara ca el sa se supere.
* Nimeni nu-ti spune ca faci sex oral.
* Niciodata nu vei face o scena daca cineva nu acorda atenție noii tale tunsori.
* Mecanicii de la service iti spun intotdeauna adevarul.
* Ceara fierbinte niciodata nu-ti va atinge zona inghinala.
* Ridurile iti adauga originalitate.

~ Pamflet. Va rog, tratati-l ca atare. ~

~ Preluat. ~

Dragostea e ca un cerc.

Cand iubesti - esti ranit.
Cand esti rănit - urasti.
Cand urasti - incerci sa uiti.
Cand incerci sa uiti - incepe sa-ti fie dor .
Si cand incepe sa-ti fie dor, te indragostesti din nou.



Comparatie.

Este dureros momentul in care sufletul nu-ti accepta noua "iubire". Transforma clipele care ar trebuii sa fie cele mai frumoase, in cosmar... Iti compara actuala "iubire", fara ca tu sa vrei, cu fostul la care inca mai tii...iar atunci, ti se face dor de sarutarea, imbratisarea si modul in care iti vorbea...ti se face dor de el...actualul, nefiind decat un "altul" care nu poate sa-ti umple golul din suflet si viata! Si te gandesti sa-ti asculti sufletul...sa te intorci la el, netinand cont de minte, care iti dicteaza altfel! Fie ca vrei sa intelegi sau nu, el este raul tau care iti face bine, asa ca o sa va impacati pt a mia oara, sperand ca de aceasta data va fii diferit...dar stii si tu, ca te inseli si o sa regreti decizia luata! :)