Translate

joi, august 30, 2012

Puterea unei femei intr-o relatie izvoreste din iubire.


Nu sfida niciodata o femeie atunci cand iubeste. Iubirea o inalta pe cele mai inalte culmi ale vietii, dandu-i o putere nebanuita de nimeni...nici macar de ea insasi.
Iubeste profund, frumos si cu toata fiinta...da tot ce are mai bun, punandu-si inima in joc, netinand cont de riscuri, doar ca sa te faca fericit si sa nu te piarda. Te incurajazeaza, sfatuieste, ingrijeste si iti este alaturi indiferent de situatie. S-ar lupta cu lumea intreaga, doar ca sa te aiba. Dar tu, de cele mai multe ori, o ranesti, inseli, minti si acuzi de anumite lucruri, doar de dragul de a fii si ea vinovata cu ceva in aceasta relatie. Nu tii cont ca prin faptele tale ii aduci numai durere in suflet si totusi, ea isi gaseste puterea sa te ierte si sa te iubeasca la fel ca inainte. Insa, intr-o zi, satula de tot, v-a pleca din viata ta... Vei realiza acest lucru, tocmai cand o sa fie prea tarziu...cand ea isi gaseste fericirea in bratele altui barbat care ii ofera tot ce are el mai bun..o apreciaza, iubeste, protejeaza si doreste asa cum tu n-ai fost in stare sa o faci... Te va durea si pe tine, asa cum a durut-o si pe ea, atunci cand o ignorai...nu o sa-ti mai fie nimeni alaturi nici la bine, nici la rau. Vrei sa dai timpul inapoi si nu poti... Iti pare rau ca nu ai apreciat-o la adevarata ei valoare! Ai vrea sa-i arati ca esti mai bun decat barbatul alaturi de care este acum, dar este mult prea tarziu pentru asa ceva...nimeni si nimic nu o s-o mai aduca inapoi la tine...e loc doar pentru regrete...ai pierdut-o si numai tu esti vinovat!...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

1. Vă rog să folosiţi o adresă de mail validă.
2. Scrieţi scurt, la obiect şi argumentaţi orice opinie. Comentariile care nu au legătură cu subiectul articolului vor fi sterse.
3. Nu se acceptă comentarii injurioase adresate autorului sau celor care comentează.
4. Dacǎ vi se pare cǎ autorul articolului/comentatorul greşeşte, încercaţi să-i spuneţi acest lucru folosind argumente reale. Jignirile nu vor ajuta cu nimic la dezbaterea problemei.
5. Comentariile de acest gen vor fi şterse. Abaterile repetate vor fi răsplătite cu banare permanenta.
6. Dacǎ va supǎrǎ un comentariu, considerati ca intrebarea dvs. a fost prost prezentata sau raspunsul va nemultumeste, vǎ rog sǎ comentati sau scrieti-mi pe adresa de mail ionyy_08@yahoo.com si lamurim problema!
7. Va rog sa criticati liber, dar in limitele bunului simt!
8. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.
9. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.
10. Regulile vor fi actualizate pe măsură ce apar noi probleme de comunicare!