Translate

luni, ianuarie 21, 2013

Everything is different...now!

Este incredibil cum intr-un an se pot schimba atatea. Razi, plangi, esti dezamagit sau dezamagesti, gandesti cu capul sau inima...gresesti, dar niciodata nu regreti. Esti lovit de persoanele la care tineai cel mai mult si te ajuta sa te ridici cele cu care abia schimbai doua vorbe. In tot acest timp realizezi cat de mult te pot maturiza toate acestea...cum te schimbi intr-un an atat de tare incat nu te mai recunosti. Odata intrat in acest joc, nu mai poti iesii. Anumite capitole din viata noastra nu se incheie atat de usor precum s-ar crede...paginile nu se rup...tu te rupi de ei, dar amintirile si trairile raman intiparite in inima, ascunse bine...atat de bine, incat crezi ca ai uitat totul, insa e de ajuns ca ceva din trecut sa ti se afiseze in fata ochilor, ca gandul sa-ti zboare acolo unde nu mai are ce cauta. Tine-ti gandul in frau si inima la locul ei...nu te uita inapoi...nu zbura acolo unde ai mai fost. Scrie in cartea vietii tale povesti noi, care sa te faca sa zambesti si sa mai spele din vechile suferinte. Numai asa poti merge mai departe. O greseala facuta inseamna uneori durere, dar si experienta. O greseala nu trebuie regretata. Nu ai voie sa regreti ceva ce odata, te-a facut sa zambesti, oricare ar fii consecintele! ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

1. Vă rog să folosiţi o adresă de mail validă.
2. Scrieţi scurt, la obiect şi argumentaţi orice opinie. Comentariile care nu au legătură cu subiectul articolului vor fi sterse.
3. Nu se acceptă comentarii injurioase adresate autorului sau celor care comentează.
4. Dacǎ vi se pare cǎ autorul articolului/comentatorul greşeşte, încercaţi să-i spuneţi acest lucru folosind argumente reale. Jignirile nu vor ajuta cu nimic la dezbaterea problemei.
5. Comentariile de acest gen vor fi şterse. Abaterile repetate vor fi răsplătite cu banare permanenta.
6. Dacǎ va supǎrǎ un comentariu, considerati ca intrebarea dvs. a fost prost prezentata sau raspunsul va nemultumeste, vǎ rog sǎ comentati sau scrieti-mi pe adresa de mail ionyy_08@yahoo.com si lamurim problema!
7. Va rog sa criticati liber, dar in limitele bunului simt!
8. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.
9. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.
10. Regulile vor fi actualizate pe măsură ce apar noi probleme de comunicare!