Translate

joi, octombrie 25, 2012

Inima nu respecta reguli. Tu o respecti pe ea?


 Inima nu are un ghid de folosire...ea nu respecta nicio regula, intotdeauna actionand dupa instinct, dar, de multe ori, ia cele mai gresite decizii...desi, tu esti constient de asta, nu te poti opune! Nu te poti opune dorintei arzatoare a inimii, cum nici ceilalti nu se pot opune dorintei tale de a face inimii pe plac. Te ambitionezi sa lupti, chiar daca toti iti spun ca nu ai sanse de reusita si ca ai face bine sa renunti...lupti pentru cine iubesti, pentru ce iti doresti...lupti pentru a-i face pe ceilalti fericiti, pentru a-i nu-i pierde...pentru ca tu esti fericit, daca ei sunt! Dar, de cele mai multe ori, inimile lor nu vad cat sufera inima ta...au o inima oarba...orbita de infrangeri si dezamagiri, iar mintea lor e intunecata de orgoliu...acel orgoliu, care frange cu usurinta pana si cele mai vechi legaturi de fraternitate dintre doua suflete! Asa ajungi sa suferi...te doare faptul ca tu lupti pentru ei, iar ei, nu sunt miscati de gestul tau...intr-un final, saturat de atatea incercari nereusite, te impaci cu ideea ca nu mai ai ce face si renunti... Durerea iti macina inima, iar tu nu stii ce sa faci...totul se reduce la tacere si suferinta...esti tare din exterior, dar distrus in interior! "Felicitari, draga inima!", zici, in timp ce, usor, usor, ajungi sa te transformi...sa fii la fel ca ei...cei care te-au facut sa suferi prin comportamentul si atitudinea lor...fara sa-ti dai seama, ajungi unul dintre ei...o sa ranesti suflete pure, asa cum ai fost si tu ranit...reusesti sa le transformi in exact ce esti tu acum: un om cu o inima, folosita doar pentru propria-ti supravietuire! Felicitari, amice!

P.S.: Draga cititorule, am scris acest articol, sperand ca orice s-ar intampla, tu nu vei fii unul dintre "ei"...orice lucru rau poate fii catalogat ca experienta...din greseli se invata! Cine nu iti apreciaza efortul, nu te merita! Nu te schimba pentru ca ai trecut printr-un eveniment neplacut! Singurul lucru de care trebuie sa iti para rau, este ca n-ai incercat sa lupti pentru ceea ce iti doreai! Nu uita ca persoanele care te iubesc, au nevoie de tine, nu de unul din "ei"!


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

1. Vă rog să folosiţi o adresă de mail validă.
2. Scrieţi scurt, la obiect şi argumentaţi orice opinie. Comentariile care nu au legătură cu subiectul articolului vor fi sterse.
3. Nu se acceptă comentarii injurioase adresate autorului sau celor care comentează.
4. Dacǎ vi se pare cǎ autorul articolului/comentatorul greşeşte, încercaţi să-i spuneţi acest lucru folosind argumente reale. Jignirile nu vor ajuta cu nimic la dezbaterea problemei.
5. Comentariile de acest gen vor fi şterse. Abaterile repetate vor fi răsplătite cu banare permanenta.
6. Dacǎ va supǎrǎ un comentariu, considerati ca intrebarea dvs. a fost prost prezentata sau raspunsul va nemultumeste, vǎ rog sǎ comentati sau scrieti-mi pe adresa de mail ionyy_08@yahoo.com si lamurim problema!
7. Va rog sa criticati liber, dar in limitele bunului simt!
8. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.
9. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.
10. Regulile vor fi actualizate pe măsură ce apar noi probleme de comunicare!