Translate

vineri, februarie 22, 2013

Decizie dificila. Intre inima si creier.

Sunt momente in viata in care tii la doua persoane si nu stii pe care sa o alegi...momente cand nu vrei sa pierzi pe niciuna, desi stii ca nu e bine ce faci. In acele momente, trebuie si vrei sa iei o decizie...in urma careia, unul dintre ele isi va vedea de viata ei, ne mai tulburand-o pe a ta. Dar cine o sa fie aceea? Iti doresti cu ardoare ca altii sa decida in locul tau, dar...din pacate, doar tu esti in masura sa faci acest lucru! Lasa-ti inima sa decida...unde creierul nu poate intelege, inima poate rezolva. Niciodata nu vei putea tine la doua persoane la fel de mult. Nu te lasa coplesita de regrete si resentimente...alege-o pe cea care te merita cel mai mult. Cea langa care esti singur ca poti fi fericit si iubit. Nu exista niciun regret, daca iei decizia corecta...in joc e fericirea ta, nu a lor. Asa ca, lasa-te purtat de inima si instinct, oferandu-le sansa sa ia o decizie corecta! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

1. Vă rog să folosiţi o adresă de mail validă.
2. Scrieţi scurt, la obiect şi argumentaţi orice opinie. Comentariile care nu au legătură cu subiectul articolului vor fi sterse.
3. Nu se acceptă comentarii injurioase adresate autorului sau celor care comentează.
4. Dacǎ vi se pare cǎ autorul articolului/comentatorul greşeşte, încercaţi să-i spuneţi acest lucru folosind argumente reale. Jignirile nu vor ajuta cu nimic la dezbaterea problemei.
5. Comentariile de acest gen vor fi şterse. Abaterile repetate vor fi răsplătite cu banare permanenta.
6. Dacǎ va supǎrǎ un comentariu, considerati ca intrebarea dvs. a fost prost prezentata sau raspunsul va nemultumeste, vǎ rog sǎ comentati sau scrieti-mi pe adresa de mail ionyy_08@yahoo.com si lamurim problema!
7. Va rog sa criticati liber, dar in limitele bunului simt!
8. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.
9. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.
10. Regulile vor fi actualizate pe măsură ce apar noi probleme de comunicare!