Translate

marți, martie 26, 2013

Vechiul "tu".

E greu sa-ti fie dor de cineva, dar, mai greu e sa-ti fie dor de tine...de "vechiul" tine. Indiferent, egoist, orgolios si posesiv. Vechiul "tu", care calca peste toti si toate, doar ca sa isi vada interesul realizat. Iti urmai visul, fara sa iti pese de parerile celorlalti. Nu te opreai in loc pentru nimeni si nimic. Luptai doar pentru cei care chiar meritau osteneala. Fiecare avea o singura sansa de a intra in inima ta. La primul pas gresit, erau dati afara fara ca macar sa aibe timp sa clipeasca. Aveai incredere doar in tine. Iti placea sa traiesti dupa propriile reguli. Hotarai singur ce e bine si ce nu. Timpul a trecut, insa...te-ai indragostit. Si tot ce a facut e ca ea sa-ti dea lumea peste cap. Te-a facut emotiv, plin de dorinta, pasiune, grija. I-ai oferit tot ce ai avea mai bun: iubire, pace, intelegere, incredere, fidelitate. Te-ai schimbat radical fata de ea si de ceilalti. Ai aratat adevarata latura. Ea ti-a scos la suprafata, inima cea buna. Ti-a slefuit caracterul. Erai iubitul ideal, care i-a oferit tot ce era mai bun, ca totul sa mearga bine. Insa, desi a primit totul, nu a apreciat nimic. A plecat fara sa se uite inapoi, fara ca macar sa-ti multumeasca ca ai avut grija de ea si inima ei. Acum, ea e nefericita. Regreta ca nu a apreciat persoana care i-a oferit totul, desi nu merita nimic...s-a dus la cineva, caruia i-a oferit totul, desi nu merita nimic. Te-a durut enorm, dar ti-ai revenit. Faci cum a facut si ea o data: nu s-a mai uitat inapoi...a continuat sa mearga inainte. Tot ce a mai ramas de la ea e rana inca sagerand din suflet si caracterul slefuit. Timpul o sa vindece rana...insa, stii, ca orice ai face si oricat de mult timp ar trece, nu o sa mai fii la fel...nimic nu o sa mai fie!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

1. Vă rog să folosiţi o adresă de mail validă.
2. Scrieţi scurt, la obiect şi argumentaţi orice opinie. Comentariile care nu au legătură cu subiectul articolului vor fi sterse.
3. Nu se acceptă comentarii injurioase adresate autorului sau celor care comentează.
4. Dacǎ vi se pare cǎ autorul articolului/comentatorul greşeşte, încercaţi să-i spuneţi acest lucru folosind argumente reale. Jignirile nu vor ajuta cu nimic la dezbaterea problemei.
5. Comentariile de acest gen vor fi şterse. Abaterile repetate vor fi răsplătite cu banare permanenta.
6. Dacǎ va supǎrǎ un comentariu, considerati ca intrebarea dvs. a fost prost prezentata sau raspunsul va nemultumeste, vǎ rog sǎ comentati sau scrieti-mi pe adresa de mail ionyy_08@yahoo.com si lamurim problema!
7. Va rog sa criticati liber, dar in limitele bunului simt!
8. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.
9. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.
10. Regulile vor fi actualizate pe măsură ce apar noi probleme de comunicare!