Translate

sâmbătă, aprilie 13, 2013

Sincer.

Sa fim sinceri intr-o lume care mizeaza pe minciuna este o adevarata provocare. Sa fim sinceri cu noi, intotdeauna. Sa ne descoperim pe noi insine, inainte de a incerca sa-i cunoastem pe ceilalti. Caracterul sa fie oglinda sufletului nostru. Faptele sa vorbeasca. Sa dam jos masca, sa ne aratam adevarata personalitate, sa-i lasam sa ne cunoasca dincolo de aparente, sa ne deschidem sufletul...sa le aratam tuturor cine suntem cu adevarat. Falsa eticheta, pusa de noi sau ceilalti, nu trebuie sa se lipeasca de sufletul nostru. Sa indraznim sa fim noi, dincolo de cum ar vrea ei sa fim...e tot ce conteaza! Ei trebuie sa invete sa ne iubeasca si apreciaze pentru ce suntem cu adevarat, nu pentru masca pe care vor s-o purtam, ca sa fim acceptati in lumea lor.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

1. Vă rog să folosiţi o adresă de mail validă.
2. Scrieţi scurt, la obiect şi argumentaţi orice opinie. Comentariile care nu au legătură cu subiectul articolului vor fi sterse.
3. Nu se acceptă comentarii injurioase adresate autorului sau celor care comentează.
4. Dacǎ vi se pare cǎ autorul articolului/comentatorul greşeşte, încercaţi să-i spuneţi acest lucru folosind argumente reale. Jignirile nu vor ajuta cu nimic la dezbaterea problemei.
5. Comentariile de acest gen vor fi şterse. Abaterile repetate vor fi răsplătite cu banare permanenta.
6. Dacǎ va supǎrǎ un comentariu, considerati ca intrebarea dvs. a fost prost prezentata sau raspunsul va nemultumeste, vǎ rog sǎ comentati sau scrieti-mi pe adresa de mail ionyy_08@yahoo.com si lamurim problema!
7. Va rog sa criticati liber, dar in limitele bunului simt!
8. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.
9. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.
10. Regulile vor fi actualizate pe măsură ce apar noi probleme de comunicare!