Translate

marți, aprilie 09, 2013

"Daca iubim o singura data in viata, de ce doare fiecare despartire?"

Doare fiecare despartire, pentru ca in fiecare relatie punem o parte din noi. O parte din inima noastra. Oferim tot ce e mai bun (si anume, pe noi!), desi, rasplata nu e intotdeauna pe masura efortului. Atunci cand cineva pleaca din viata noastra, ia cu el si acea particica din noi. Ramane un gol imens, care, zi de zi, se mareste datorita dorului si a amintirilor, care ne fac sa adormim cu lacrimi in ochi. Simtim ca totul se prabuseste in jurul nostru. Goi pe dinauntru, pierduti, dezorientati, dezamagiti...doare. Doare incredibil de tare. Dar cu toate astea, invatam sa traim cu durerea. Timpul vindeca. Ne face sa inmagazinam amintirile, sa pansam rana...sa ne detasam, dar niciodata nu uitam. O data ce te uiti in trecut, nu o sa mai privesti inainte. Ramai tintuit pe loc, te legi de amintiri. Totul are un inceput, dar si un sfarsit...o usa se inchide, pentru ca o alta sa se deschida. Insa, suntem atat de acaparati de durerea care ne innunda, incat uitam acest lucru. Credem ca nu o sa mai iubim niciodata. Insa, realitatea este alta! Cand o sa ne asteptam mai putin, o sa vina un cineva mult mai special, care va aduce zambete, acolo unde acum, sunt lacrimi. Rabdarea e esentiala. Si dupa toate acestea, o sa ne indragostim...mai puternic ca prima data. O sa iubim mai intens, mai profund... Gasim persoana care sa ne aprecieze si iubeasca asa cum suntem. Care sa ne ofere tot ce avem nevoie. Abia atunci, ne dam seama cat de mult am gresit, tragand concluzii pripite. Realizam ca despartirea nu a fost un lucru rau...persoana nu era cea potrivita...nu era persoana care sa ne satisfaca sufletul, facandu-ne fericiti. Acea persoana nu ne era destinata! Sfarsitul unei relatii nu trebuie sa ne afecteze viitorul, pentru ca nimeni nu merita lacrimile si suferinta ta, iar cine le merita, nu te va face niciodata sa plangi si sa suferi. Intotdeauna, o iubire esuata ne face sa fim mai aproape de cea adevarata! 


Un comentariu:

  1. Treaba sta , dupa parerea mea , in felul urmator :

    1. Pentru fiecare dintre noi exista o persoana pe care o s-o iubim mai mult decat alte persoane

    2. Asta nu inseamna ca iubim doar o singura data in viata , relatiile nu se compara pentru ca persoanele nu se pot compara
    3. Mi se pare normal ca dupa orice despartire in care ne-am implicat emotional sa doara pentru ca totusi ne-am canalizat energia catre o persoana care nu a putut aprecia ceea ce noi i-am oferit
    4. Mi-e greu sa cred ca exista relatia perfecta , pana la urma oamenii gresesc mai mult sau mai putin.
    5. Si noi avem o parte din vina pentru ca ne mintim singuri intr-o relatie , spunem ca o sa mearga, lasam sa treaca probleme de la sine pentru ca suntem prea slabi sa renuntam la o persoana care nu este tocmai ceea ce ne dorim in totalitate
    6. In concluzie , numai oamenii care nu au suflet sau care nu se implica intr-o relatie ( ma gandesc ca stau pentru bani , sau orice alt motiv de acest fel ) nu vor suferi in urma unei despartiri . Pentru ca nu s-au implicat , e normal :)

    Viata e plina de surprize , si fiecare pers din viata noastra este o lectie de viata !

    RăspundețiȘtergere

1. Vă rog să folosiţi o adresă de mail validă.
2. Scrieţi scurt, la obiect şi argumentaţi orice opinie. Comentariile care nu au legătură cu subiectul articolului vor fi sterse.
3. Nu se acceptă comentarii injurioase adresate autorului sau celor care comentează.
4. Dacǎ vi se pare cǎ autorul articolului/comentatorul greşeşte, încercaţi să-i spuneţi acest lucru folosind argumente reale. Jignirile nu vor ajuta cu nimic la dezbaterea problemei.
5. Comentariile de acest gen vor fi şterse. Abaterile repetate vor fi răsplătite cu banare permanenta.
6. Dacǎ va supǎrǎ un comentariu, considerati ca intrebarea dvs. a fost prost prezentata sau raspunsul va nemultumeste, vǎ rog sǎ comentati sau scrieti-mi pe adresa de mail ionyy_08@yahoo.com si lamurim problema!
7. Va rog sa criticati liber, dar in limitele bunului simt!
8. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.
9. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.
10. Regulile vor fi actualizate pe măsură ce apar noi probleme de comunicare!