Translate

joi, aprilie 19, 2012

Bine v-am regasit!

Da. M-am intors. Initial, imi incepusem ziua cu un simplu search pe google...navigand din pagina in pagina, am dat peste dragul meu blog, inactiv de aproape un an. Iar acum...uitati-ma aici...din nou, printre voi! :)
I-am adus cateva "modificari"...am schimbat background-ul intunecat, care nu mi se mai potrivea, am sters vechile postari, care, dupa parerea mea mi se pareau prosteti. Vreau sa adopt un nou "stil". Mai putin despre mine...mai mult despre voi, despre viata! :)

Spor la citit, dragilor! >:D<

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

1. Vă rog să folosiţi o adresă de mail validă.
2. Scrieţi scurt, la obiect şi argumentaţi orice opinie. Comentariile care nu au legătură cu subiectul articolului vor fi sterse.
3. Nu se acceptă comentarii injurioase adresate autorului sau celor care comentează.
4. Dacǎ vi se pare cǎ autorul articolului/comentatorul greşeşte, încercaţi să-i spuneţi acest lucru folosind argumente reale. Jignirile nu vor ajuta cu nimic la dezbaterea problemei.
5. Comentariile de acest gen vor fi şterse. Abaterile repetate vor fi răsplătite cu banare permanenta.
6. Dacǎ va supǎrǎ un comentariu, considerati ca intrebarea dvs. a fost prost prezentata sau raspunsul va nemultumeste, vǎ rog sǎ comentati sau scrieti-mi pe adresa de mail ionyy_08@yahoo.com si lamurim problema!
7. Va rog sa criticati liber, dar in limitele bunului simt!
8. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.
9. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.
10. Regulile vor fi actualizate pe măsură ce apar noi probleme de comunicare!