Translate

luni, aprilie 30, 2012

Esti special.


Oamenii te fac să te simţi special pentru că probabil eşti. Pentru că ei însişi sunt. Pentru că apar în viaţa noastră întotdeauna cu un motiv, chiar dacă nu îl vedem. Pentru că nu există coincidenţe. Pentru că îţi dau aripi să poţi zbura spre ceea ce-ţi doreşti. Pentru că probabil meriţi. Şi pentru că ne alungă slăbiciunile şi abisurile sau măcar încearcă. Şi dacă nu reuşesc, sunt totuşi acolo, ca să nu fim singuri în experiente neînţelese.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

1. Vă rog să folosiţi o adresă de mail validă.
2. Scrieţi scurt, la obiect şi argumentaţi orice opinie. Comentariile care nu au legătură cu subiectul articolului vor fi sterse.
3. Nu se acceptă comentarii injurioase adresate autorului sau celor care comentează.
4. Dacǎ vi se pare cǎ autorul articolului/comentatorul greşeşte, încercaţi să-i spuneţi acest lucru folosind argumente reale. Jignirile nu vor ajuta cu nimic la dezbaterea problemei.
5. Comentariile de acest gen vor fi şterse. Abaterile repetate vor fi răsplătite cu banare permanenta.
6. Dacǎ va supǎrǎ un comentariu, considerati ca intrebarea dvs. a fost prost prezentata sau raspunsul va nemultumeste, vǎ rog sǎ comentati sau scrieti-mi pe adresa de mail ionyy_08@yahoo.com si lamurim problema!
7. Va rog sa criticati liber, dar in limitele bunului simt!
8. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.
9. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.
10. Regulile vor fi actualizate pe măsură ce apar noi probleme de comunicare!