Translate

vineri, aprilie 20, 2012

Sa nu asculti de EI

De fiecare data cand iti vine vreo idee, nu te apuca de ea, pentru ca EI zic ca nu e buna. De fiecare data cand crezi in ideea ta, uita de ea, pentru ca EI zic ca vei da gres. Intotdeauna EI au dreptate pentru ca EI sunt in pozitia confortabila de a da indicatii fara a se murdari pe maini. EI stiu mai bine produsul tau decat tine insuti. EI stiu mai bine ce trebuie sa faci si ce trebuie tu sa faci este sa nu faci nimic. Pentru ca EI zic ca e un rahat, ca nu faci ceva original. EI daca ar fi in locul tau ar face altfel. EI stiu mai bine. Tu esti prost ca nu reinventezi roata cand EI ar reinventa-o. Dar EI n-au chef, n-au timp, sunt prea importanti, sunt prea tari. EI ar vrea ca tu sa stai in banca ta … pentru ca asa e mai bine pentru EI. Cand o gramada de oameni au crezut in tine, vor veni EI sa spuna ca aia sunt niste prosti. Ca tu esti un prost. Ca EI sunt mai destepti.

Te vei lovi de EI in fiecare zi si in fiecare zi vei trece pe langa EI invatand sa-i ignori. Pentru ca intuitia iti spune ca stii ce faci si ca orice faci, faci pentru tine, nu pentru EI.

Mult succes pe drumul vietii!
Cu drag,
Iony!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

1. Vă rog să folosiţi o adresă de mail validă.
2. Scrieţi scurt, la obiect şi argumentaţi orice opinie. Comentariile care nu au legătură cu subiectul articolului vor fi sterse.
3. Nu se acceptă comentarii injurioase adresate autorului sau celor care comentează.
4. Dacǎ vi se pare cǎ autorul articolului/comentatorul greşeşte, încercaţi să-i spuneţi acest lucru folosind argumente reale. Jignirile nu vor ajuta cu nimic la dezbaterea problemei.
5. Comentariile de acest gen vor fi şterse. Abaterile repetate vor fi răsplătite cu banare permanenta.
6. Dacǎ va supǎrǎ un comentariu, considerati ca intrebarea dvs. a fost prost prezentata sau raspunsul va nemultumeste, vǎ rog sǎ comentati sau scrieti-mi pe adresa de mail ionyy_08@yahoo.com si lamurim problema!
7. Va rog sa criticati liber, dar in limitele bunului simt!
8. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.
9. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.
10. Regulile vor fi actualizate pe măsură ce apar noi probleme de comunicare!