Translate

marți, mai 01, 2012

Pentru ca toti am trecut sau vom trece prin asa ceva...

" Am iertat greseli de neiertat, am incercat sa inlocuiesc persoane de neinlocuit, am actionat de impuls, am fost dezamagit de persoane care nu credeam ca ar fi reusit...mi-a fost frica sa pierd pe cineva special (si am ajuns sa-l pierd)...dar am supravietuit...si traiesc in continuare...E intr-adevar frumos sa lupti cu convingere, imbratiseaza viata si traieste cu pasiune...Invata sa pierzi cu curaj si sa castigi cu indrazneala...deoarece lumea apartine celor care indraznesc...Viata este prea frumoasa sa fie nesemnificativa!... "
                                       (  Charlie Chaplin )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

1. Vă rog să folosiţi o adresă de mail validă.
2. Scrieţi scurt, la obiect şi argumentaţi orice opinie. Comentariile care nu au legătură cu subiectul articolului vor fi sterse.
3. Nu se acceptă comentarii injurioase adresate autorului sau celor care comentează.
4. Dacǎ vi se pare cǎ autorul articolului/comentatorul greşeşte, încercaţi să-i spuneţi acest lucru folosind argumente reale. Jignirile nu vor ajuta cu nimic la dezbaterea problemei.
5. Comentariile de acest gen vor fi şterse. Abaterile repetate vor fi răsplătite cu banare permanenta.
6. Dacǎ va supǎrǎ un comentariu, considerati ca intrebarea dvs. a fost prost prezentata sau raspunsul va nemultumeste, vǎ rog sǎ comentati sau scrieti-mi pe adresa de mail ionyy_08@yahoo.com si lamurim problema!
7. Va rog sa criticati liber, dar in limitele bunului simt!
8. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.
9. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.
10. Regulile vor fi actualizate pe măsură ce apar noi probleme de comunicare!