Translate

sâmbătă, iunie 09, 2012

Aripi frante.

Ti s-a intamplat vreodata sa te uiti in oglinda si sa nu te mai recunosti? Te-ai schimbat...si nu in bine. Ai pornit pe un drum nou, increzator in fortele proprii, crezand ca numai ca acest lucru te va ajuta. Te-ai avantat in diverse situatii cu o asa mai viteza, incat, nici macar atunci cand au inceput sa apara probleme nu te-ai putut oprii. Mergeai din problema in problema, netinand cont de sfaturile oamenilor care te iubeau. Tu erai mare, puternic si credeai ca nimic, niciodata nu te va putea afecta. Dar viitorul iti rezerva alte lucruri...dintr-o viata senina si frumoasa, ai ajuns sa traiesti inconjurat de griji si stres. Si esti ingropat in probleme...cazi la pamant cu aripile frante, in timp ce ceilalti se dau la o parte, se uita la tine si te judeca. Iti judeca faptele. Stii ca ai gresit cu multe, dar nu le-ai gresit lor, ci...tie! TU esti singurul vinovat in situatia asta si surprinzator, ai realizat intr-un final.
Acum, stiu ca ti-e greu, dar trebuie sa te mobilizezi si sa te ridici. Abandoneaza acest drum gresit, care ti-a adus numai necazuri si porneste-o pe unul nou. Invata din greselile tale si incearca sa nu le mai repeti sau sa faci altele noi. Viata ti-a oferit o noua sansa, numita "maine", asa ca lasa-ti trecutul in urma, nu te mai uita inapoi, nu ii asculta pe cei care s-au bucurat vazandu-te cazut...ce a fost, a fost. Prezentul conteaza. Iar viitorul va fii luminos daca ai grija de prezentul tau. Asa ca...ai grija ce faci de acum inainte! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

1. Vă rog să folosiţi o adresă de mail validă.
2. Scrieţi scurt, la obiect şi argumentaţi orice opinie. Comentariile care nu au legătură cu subiectul articolului vor fi sterse.
3. Nu se acceptă comentarii injurioase adresate autorului sau celor care comentează.
4. Dacǎ vi se pare cǎ autorul articolului/comentatorul greşeşte, încercaţi să-i spuneţi acest lucru folosind argumente reale. Jignirile nu vor ajuta cu nimic la dezbaterea problemei.
5. Comentariile de acest gen vor fi şterse. Abaterile repetate vor fi răsplătite cu banare permanenta.
6. Dacǎ va supǎrǎ un comentariu, considerati ca intrebarea dvs. a fost prost prezentata sau raspunsul va nemultumeste, vǎ rog sǎ comentati sau scrieti-mi pe adresa de mail ionyy_08@yahoo.com si lamurim problema!
7. Va rog sa criticati liber, dar in limitele bunului simt!
8. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.
9. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.
10. Regulile vor fi actualizate pe măsură ce apar noi probleme de comunicare!