Translate

sâmbătă, iunie 02, 2012

Copilarie.


Copilaria este cea mai frumoasa etapa a vietii, de care ne vom aduce aminte cu mult drag pana vom murii. Aceasta este perioada in care suntem cu totii sinceri, inocenti si plini de iubire. Invatam jucandu-ne, descoperim lucruri noi, ne bucuram de lucrurile marunte, de care adultii uita pur si simplu. Noi, copii, avem felul nostru de a vedea lucrurile. Vedem o particica cat de mica buna, intr-un lucru rau, ne cladim fericirea din visuri, avem dorinte marete in care credem cu tarie si suntem singurii carora nu ne este frica de viitor.
Pentru noi lucrurile cu adevarat importante sunt cele, care in viziunea voastra, reprezinta niste nimicuri: o zi insorita, un fluturas vazut, un catelus mangaiat, o ciocolata impartita cu prietenii, prima zi de gradinita/scoala. Este adevarat ca uneori mai facem boacane, care pe adulti ii supara, dar ar trebuie sa se gandeasca ca si ei au fost odata ca noi...si oricum...toata lumea greseste, dar important este sa invatam din greselile noastre.
Dar, odata inaintarea in varsta, uitam sa fim copii. Uitam sa “hranim” copilul din noi. Ca sa pastrezi vie amintirea copilariei tale, cauta un copil mai mic decat tine si te va ajuta sa-ti amintesti! 


P.S.: La multi ani copii de toate varstele!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

1. Vă rog să folosiţi o adresă de mail validă.
2. Scrieţi scurt, la obiect şi argumentaţi orice opinie. Comentariile care nu au legătură cu subiectul articolului vor fi sterse.
3. Nu se acceptă comentarii injurioase adresate autorului sau celor care comentează.
4. Dacǎ vi se pare cǎ autorul articolului/comentatorul greşeşte, încercaţi să-i spuneţi acest lucru folosind argumente reale. Jignirile nu vor ajuta cu nimic la dezbaterea problemei.
5. Comentariile de acest gen vor fi şterse. Abaterile repetate vor fi răsplătite cu banare permanenta.
6. Dacǎ va supǎrǎ un comentariu, considerati ca intrebarea dvs. a fost prost prezentata sau raspunsul va nemultumeste, vǎ rog sǎ comentati sau scrieti-mi pe adresa de mail ionyy_08@yahoo.com si lamurim problema!
7. Va rog sa criticati liber, dar in limitele bunului simt!
8. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.
9. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.
10. Regulile vor fi actualizate pe măsură ce apar noi probleme de comunicare!