Translate

joi, iunie 14, 2012

Cand iubesti cu adevarat pe cineva?

Iubesti atunci cand te decizi sa fii ingerul lui pazitor: faci lucruri care altadata nu le-ai fii facut , cand faci sacrificii nenumarate, cand pui persoana la care tii pe primul loc, lasandu-te pe tine deoparte, cand rezolvi problemele lui inaintea problemelor tale, cand fericirea lui conteaza mai mult decat a ta, cand ai lasa totul in urma si ai fugii cu el in lume, cand vrei sa fii oriunde si oricand langa el...cand te hotaresti sa oferi ce este mai de pret: inima ta, stiind ca persoana respectiva ti-o poate distruge intr-o secunda, dar pe tine nu te intereseaza si te risti, fara sa te uiti in urma.
P.S.: Cand iubesti cu adevarat pe cineva, nu-l iubesti o secunda, o ora sau o zi...il iubesti o viata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

1. Vă rog să folosiţi o adresă de mail validă.
2. Scrieţi scurt, la obiect şi argumentaţi orice opinie. Comentariile care nu au legătură cu subiectul articolului vor fi sterse.
3. Nu se acceptă comentarii injurioase adresate autorului sau celor care comentează.
4. Dacǎ vi se pare cǎ autorul articolului/comentatorul greşeşte, încercaţi să-i spuneţi acest lucru folosind argumente reale. Jignirile nu vor ajuta cu nimic la dezbaterea problemei.
5. Comentariile de acest gen vor fi şterse. Abaterile repetate vor fi răsplătite cu banare permanenta.
6. Dacǎ va supǎrǎ un comentariu, considerati ca intrebarea dvs. a fost prost prezentata sau raspunsul va nemultumeste, vǎ rog sǎ comentati sau scrieti-mi pe adresa de mail ionyy_08@yahoo.com si lamurim problema!
7. Va rog sa criticati liber, dar in limitele bunului simt!
8. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.
9. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.
10. Regulile vor fi actualizate pe măsură ce apar noi probleme de comunicare!