Translate

marți, iunie 12, 2012

Smile...it's free!

Nu inceta niciodata sa zambesti! Stiu ca ti se pare o prostie. Te gandesti ca un zambet nu ajuta. Gresesti! Este adevarat ca nu vindeca o boala, dar aduce putina lumina unui suflet indurerat, nu repara o greseala, dar faci ca impacarea sa fie mai rapida, nu rezolva o problema, ci doar o „indulceste”.
Exista mii de zambete diferite, si fiecare zambet, unic. Zambete care indragostesc, care te inveselesc, care te fac sa te simti special...Te-ai gandit vreodata ca zambetul tau e special?! Zambetul este gratis, bine-facator si la indemana tuturor...dar pacat ca multi uita de acest atuu, lasandu-se acaparati de alti factori, care ne fac viata un chin. Poate, in lumea asta mare, cineva are nevoie de zambetul tau ca sa zambeasca si sa fie fericit. Nu uita: ziua fara zambete, este o zi pierduta! :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

1. Vă rog să folosiţi o adresă de mail validă.
2. Scrieţi scurt, la obiect şi argumentaţi orice opinie. Comentariile care nu au legătură cu subiectul articolului vor fi sterse.
3. Nu se acceptă comentarii injurioase adresate autorului sau celor care comentează.
4. Dacǎ vi se pare cǎ autorul articolului/comentatorul greşeşte, încercaţi să-i spuneţi acest lucru folosind argumente reale. Jignirile nu vor ajuta cu nimic la dezbaterea problemei.
5. Comentariile de acest gen vor fi şterse. Abaterile repetate vor fi răsplătite cu banare permanenta.
6. Dacǎ va supǎrǎ un comentariu, considerati ca intrebarea dvs. a fost prost prezentata sau raspunsul va nemultumeste, vǎ rog sǎ comentati sau scrieti-mi pe adresa de mail ionyy_08@yahoo.com si lamurim problema!
7. Va rog sa criticati liber, dar in limitele bunului simt!
8. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.
9. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.
10. Regulile vor fi actualizate pe măsură ce apar noi probleme de comunicare!