Translate

duminică, septembrie 15, 2013

Cat de greu este sa fii barbat? (pamflet)

Numarul 9: Par peste tot.
Barbatii au, de regula, mult mai mult par pe corp decat femeile. Nu vorbim de barbatii care au niveluri scazute de testosteron, fiind adesea mai putin parosi decat unele femei brunete, ci de cei “cu adevarat barbati”, care au par si pe gat si pe spate. Indiferent cate metode de indepartare a parului exista pe lume, tot este inconfortabil si jenant pentru barbati sa umble cu “puloverul negru” pe spate pe plaja, in toiul verii.

Numarul 8: Erectii intamplatoare
Fie ca sunt tineri, adolescenti, sau chiar mai in varsta, orice barbat trece printr-un moment jenant in care are erectie exact cand nu trebuie. Nu este usor sa fii la cursuri, sa fii nevoit sa te ridici in picioare si sa observa 20 de persoane ca pantalonii pocnesc pe tine. Chiar daca sunt barbati care se mandresc cu asta, pentru majoritatea este jenanta o erectie intamplatoare in public.

Numarul 7: Testiculele care incurca.
Desi barbatii se mandresc cu “bijuteriile familiei”, in mod invariabil au un moment incomod in care simt ca testiculele le stau in cale. Poate nu poarta lenjeria intima potrivita, poate ii strang chilotii sau sunt prea lejerii boxerii sau poate ca laptopul s-a incins pe pulpele lor, oricum ar fi, uneori testiculele te incurca.

Numarul 6: Daca sexul este prost, este vina barbatului.
Adevarul este ca femeile rareori isi asuma vina pentru partidele esuate de sex. Daca sexul este prost, de regula, se considera ca este vina barbatului.

Numarul 5: Risca sa fie luat de pedofili
In prezent, un barbat poate fi luat usor de pedofil. Si nici nu-i de mirare! Unele adolescente de doar 15 ani arata de 20 acum, spre deosebire de acum 10-15 ani, cand fiecare fata si femeie isi arata varsta reala.

Numarul 4: Sunt respinsi.
Cum se considera ca este de datoria barbatului sa abordeze o femeie, respingerea si gustul amar pe care ti-l lasa fac parte din viata fiecarui barbat. Mai mult, daca un barbat bine intentionat da de o femeie usor paranoica, risca sa se trezeasca etichetat drept “nebun” sau “ciudat” pentru ca a indraznit sa mearga alaturi de ea, la pas, pana la statia de autobuz, incercand cu galanterie sa o convinga sa ii lasa macar un numar de contact sau o adresa de e-mail.

Numarul 3: Certurile si dublul standard.
Cand au de-a face cu o cearta in cuplu, barbatul are de infruntat si dublele standarde in ceea ce priveste ce este potrivit si ce nu sa ii spui unei femei cu care ai o disputa. Se asteapta de la barbati ca, in timpul certurilor, sa fie calmi, respectuosi si, bineinteles, pasnici. Dar cand se nimereste sa aiba loc o cearta cu un alt barbat care s-a intamplat sa-si incerce norocul cu partenera, in timp ce cei doi iubiti se aflau intr-un bar, femeia se asteapta ca partenerul ei sa intervina, dar tot intr-un mod calm si respectuos. Ei bine, in astfel de situatii femeile ar trebui sa inteleaga ca nu exista pic de calm si de respect atunci cand un altul sa da la iubita ta in prezenta ta! Agresivitatea care se dezlantuie ocazional in randul barbatilor este de inteles: secole la rand s-au format pentru a se antrena in conflict, a merge la razboi si a-si apara familie, iar acum, de vreun secol si ceva, toate femeile asteapta de la ei sa fie diplomati. Este normal ca devin frustrati si ca rabufnesc ocazional!

Numarul 2: Sunt palmuiti.
Barbatii reactioneaza, psihic, mai bine la un pumn primit de la un alt barbat decat de o palma primita de la o femeie. Mai mult, din natura lor, barbatii sunt conceput sa reactioneze violent la acte de violenta asupra lor, dar cand primesc o palma de la o femeie, ei au invatat ca trebuie sa-si infraneze orice dram de reactie violenta. Iata din nou cum apare o frustrare masculina, provenita si dintr-un sentiment profund de umilinta pe care il resimt unii barbati atunci cand sunt palmuiti!

Numarul 1: Primesc o lovitura sub centura.
Sunt multe femei care au experimentat durerea atroce de a se lovi la sani. Ei bine, acea durere inmultita cu zece da durerea resimtita de un barbat care primeste o lovitura la testicule. Iar, din pacate, situatiile de acest fel sunt frecvente. Orice iesire la fotbal cu baietii se poate lasa cu o lovitura sub centura, ca sa nu mai vorbim de accidentarile neintentionate din dormitor, cand ea isi infige din greseala genunchiul in scrotul lui. Desi se numesc “bijuterii de familie”, testiculele sunt prea putin protejate.

- Preluat!- 


Un comentariu:

  1. How to withdraw money from a casino | JtmHub
    Online gambling is 부천 출장마사지 legal in many parts of the country, and 광주광역 출장안마 this 군산 출장마사지 has become one of the most popular ways to 충청남도 출장마사지 get started. A few sites offer the option 포항 출장마사지 of

    RăspundețiȘtergere

1. Vă rog să folosiţi o adresă de mail validă.
2. Scrieţi scurt, la obiect şi argumentaţi orice opinie. Comentariile care nu au legătură cu subiectul articolului vor fi sterse.
3. Nu se acceptă comentarii injurioase adresate autorului sau celor care comentează.
4. Dacǎ vi se pare cǎ autorul articolului/comentatorul greşeşte, încercaţi să-i spuneţi acest lucru folosind argumente reale. Jignirile nu vor ajuta cu nimic la dezbaterea problemei.
5. Comentariile de acest gen vor fi şterse. Abaterile repetate vor fi răsplătite cu banare permanenta.
6. Dacǎ va supǎrǎ un comentariu, considerati ca intrebarea dvs. a fost prost prezentata sau raspunsul va nemultumeste, vǎ rog sǎ comentati sau scrieti-mi pe adresa de mail ionyy_08@yahoo.com si lamurim problema!
7. Va rog sa criticati liber, dar in limitele bunului simt!
8. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.
9. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.
10. Regulile vor fi actualizate pe măsură ce apar noi probleme de comunicare!