Translate

duminică, septembrie 15, 2013

Dragostea si drumurile separate.

Vine o vreme cand persoana iubita pleaca. Cand drumurile se separa si fiecare merge pe drumul lui. Te opresti in loc si o vezi in zare cum se face din ce in ce mai mica...pana dispare. Si abia atunci, realizezi ca totul s-a terminat. Ca tot ce ti-a ramas sunt amintirile tatuate in suflet si drumul pe care trebuie sa-l parcurgi singur. Ca degeaba alergi dupa ea si iti abandonezi al tau drum, nimic nu va mai fi la fel. Ca oricat de tare incerci, nu vei mai simti la fel...nu te vei mai simti la fel.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

1. Vă rog să folosiţi o adresă de mail validă.
2. Scrieţi scurt, la obiect şi argumentaţi orice opinie. Comentariile care nu au legătură cu subiectul articolului vor fi sterse.
3. Nu se acceptă comentarii injurioase adresate autorului sau celor care comentează.
4. Dacǎ vi se pare cǎ autorul articolului/comentatorul greşeşte, încercaţi să-i spuneţi acest lucru folosind argumente reale. Jignirile nu vor ajuta cu nimic la dezbaterea problemei.
5. Comentariile de acest gen vor fi şterse. Abaterile repetate vor fi răsplătite cu banare permanenta.
6. Dacǎ va supǎrǎ un comentariu, considerati ca intrebarea dvs. a fost prost prezentata sau raspunsul va nemultumeste, vǎ rog sǎ comentati sau scrieti-mi pe adresa de mail ionyy_08@yahoo.com si lamurim problema!
7. Va rog sa criticati liber, dar in limitele bunului simt!
8. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.
9. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.
10. Regulile vor fi actualizate pe măsură ce apar noi probleme de comunicare!