Translate

duminică, septembrie 15, 2013

Scrisoare.

                            Draga baiat pe care l-am iubit,

Iti multumesc pentru ca m-ai invatat sa iubesc, chiar daca sentimentul nu a fost reciproc. Ca mi-ai aratat cat sunt de puternica si ca pot merge pe drumul meu fara tine, ca nimic nu e ceea ce pare, ca promisiunile sunt degeaba, ca nimic nu e pentru totdeauna si ca persoanele pot pleca cand te astepti mai putin. Mi-ai aratat ca viata merge inainte si cand cineva pleaca, altcineva se pregateste sa ajunga! Datorita tie am invatat ca trebuie sa nu renunt la familie si prieteni pentru cineva, mai ales daca acel cineva ma face sa sufar. M-ai facut sa inteleg ca merit ceva mai bun...care sa ma aprecieze si sa ma trateze asa cum tu n-ai stiut sa o faci. Iti multumesc pentru toate astea, dar si pentru multe altele, cum ar fii lacrimi varsate, amintiri dureroase, vise si dorinte spulberate. M-ai facut sa devin ceea ce sunt azi. Sa realizez ca oricat de greu ar fii, trebuie sa merg inainte fara sa ma uit inapoi si ca amintirile trebuie sa-ti fure zambete, nu lacrimi. Iti doresc sa fii fericit si sa nu te intorci atunci cand altcineva ma va face fericita.


Cu drag, cineva care te-a iubit.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

1. Vă rog să folosiţi o adresă de mail validă.
2. Scrieţi scurt, la obiect şi argumentaţi orice opinie. Comentariile care nu au legătură cu subiectul articolului vor fi sterse.
3. Nu se acceptă comentarii injurioase adresate autorului sau celor care comentează.
4. Dacǎ vi se pare cǎ autorul articolului/comentatorul greşeşte, încercaţi să-i spuneţi acest lucru folosind argumente reale. Jignirile nu vor ajuta cu nimic la dezbaterea problemei.
5. Comentariile de acest gen vor fi şterse. Abaterile repetate vor fi răsplătite cu banare permanenta.
6. Dacǎ va supǎrǎ un comentariu, considerati ca intrebarea dvs. a fost prost prezentata sau raspunsul va nemultumeste, vǎ rog sǎ comentati sau scrieti-mi pe adresa de mail ionyy_08@yahoo.com si lamurim problema!
7. Va rog sa criticati liber, dar in limitele bunului simt!
8. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.
9. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.
10. Regulile vor fi actualizate pe măsură ce apar noi probleme de comunicare!