Translate

duminică, septembrie 15, 2013

Limbajul femeilor decodificat.

1. "Bine!"
Asta este cuvantul pe care femeile il folosesc sa inchida un subiect atunci cand (considera ca) au dreptate.

2. "5 minute."
Daca cele 5 minute sunt ca tu sa te pregatesti sau vreo permisiune de uitat la meci, de exempluchiar la 5 minute se refera. Daca e vorba de a se imbraca, e de fapt jumatate de ora sau mai bine.

3. "Nimic."
Asta e linistea dinaintea furtunii. Asta inseamna ceva rau si trebuie sa ai grija. Toate certurile au ca inceput cuvantul nimic si in general se termina cu  "bine".

4. "Te rog!" ("Chiar te rog!")
Nu, asta nu e nici o rugaminte si nici o permisiune. E o provocare! NU o face!

5. Oftat puternic
Oftatul puternic e destul de periculos. Asta inseamna momenul ei de meditatie in care te crede un idiot si se intreaba de ce se afla in situatia respectiva.

6. "E ok!"
Una dintre cea mai periculoase exclamatii e asta! Asteapta-te la un plan bine gandit din partea ei, prin care o sa te puna sa platesti pentru ce ai facut. - Preluat! - 
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

1. Vă rog să folosiţi o adresă de mail validă.
2. Scrieţi scurt, la obiect şi argumentaţi orice opinie. Comentariile care nu au legătură cu subiectul articolului vor fi sterse.
3. Nu se acceptă comentarii injurioase adresate autorului sau celor care comentează.
4. Dacǎ vi se pare cǎ autorul articolului/comentatorul greşeşte, încercaţi să-i spuneţi acest lucru folosind argumente reale. Jignirile nu vor ajuta cu nimic la dezbaterea problemei.
5. Comentariile de acest gen vor fi şterse. Abaterile repetate vor fi răsplătite cu banare permanenta.
6. Dacǎ va supǎrǎ un comentariu, considerati ca intrebarea dvs. a fost prost prezentata sau raspunsul va nemultumeste, vǎ rog sǎ comentati sau scrieti-mi pe adresa de mail ionyy_08@yahoo.com si lamurim problema!
7. Va rog sa criticati liber, dar in limitele bunului simt!
8. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.
9. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.
10. Regulile vor fi actualizate pe măsură ce apar noi probleme de comunicare!