Translate

duminică, septembrie 29, 2013

Inceputul unui nou inceput.

Un nou inceput te face curajos. Indraznesti sa crezi, sa speri, sa vrei. Inima iti bate din nou, fluturii iti misuna in stomac si un zambet larg iti apare pe chip cand gandul iti fuge la acel cineva, chiar daca este doar pentru o secunda. Pe zi ce trece te indragostesti...de imbratisarile lungi si dese, de conversatiile far' de sfarsit, de sarutarile pe frunte si de acele promisiuni care iti garanteaza ca va avea grija de tine si te va iubii toata viata...insa, de multe ori nu "toata viata" inseamna doar "pentru scurt timp", pentru ca o sa plece. Mai devreme sau mai tarziu, o sa plece din diferite motive...de multe ori, inima-i batandu-i pentru altcineva. Cu toate astea, iubim inceputurile...pentru ca sunt scurte si frumoase, desi, dureaza putin, tocmai pentru a ne invata sa ne bucuram de ele si a ne arata ca menirea lor este sa apara in viata noastra atunci cand ne asteptam mai putin, demonstrandu-ne ca magia exista...in fiecare din noi!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

1. Vă rog să folosiţi o adresă de mail validă.
2. Scrieţi scurt, la obiect şi argumentaţi orice opinie. Comentariile care nu au legătură cu subiectul articolului vor fi sterse.
3. Nu se acceptă comentarii injurioase adresate autorului sau celor care comentează.
4. Dacǎ vi se pare cǎ autorul articolului/comentatorul greşeşte, încercaţi să-i spuneţi acest lucru folosind argumente reale. Jignirile nu vor ajuta cu nimic la dezbaterea problemei.
5. Comentariile de acest gen vor fi şterse. Abaterile repetate vor fi răsplătite cu banare permanenta.
6. Dacǎ va supǎrǎ un comentariu, considerati ca intrebarea dvs. a fost prost prezentata sau raspunsul va nemultumeste, vǎ rog sǎ comentati sau scrieti-mi pe adresa de mail ionyy_08@yahoo.com si lamurim problema!
7. Va rog sa criticati liber, dar in limitele bunului simt!
8. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.
9. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.
10. Regulile vor fi actualizate pe măsură ce apar noi probleme de comunicare!