Translate

marți, iunie 05, 2012

Life is beautiful.

Nimic in viata nu este intamplator. De asemenea, oamenii ies in drumul tau cu un scop.
Cel care te dezamageste, iti arata ca nu trebuie sa te increzi in toata lumea. Cel care te uraste, te face constient de valoarea pe care o ai. Cel care iti pune bete in roate, te mobilizeaza sa-ti indeplinesti visul. Cel care isi bate joc de tine si sentimentele tale, iti demonstreaza ca esti prea bun pentru el. Cel care se aproprie de sufletul tau, iti arata ce inseamna prietenia.Cel care te iubeste, iti arata cum e sa fii iubit. Cel care te-a facut sa-l iubesti, iti arata ce inseamna iubirea. Cel care a plecat din viata ta, lasa un gol in sufletul tau care va fi umplut de o persoana mai speciala decat aceasta, care te merita cu adevarat.
Cu toate astea, cand ni se intampla ceva rau, vedem doar partea goala a paharului. Nu ne gandim ca o usa se inchide, pentru ca alta sa se deschida si sa ne ofere noi oportunitati. De aici pornesc gandurile pesimiste, lipsa de incredere in noi si in viitorul nostru. Daca macar o data vei vedea o parte oricat de mica intr-un lucru rau, cu siguranta iti va fi mult mai usor sa rezolvi problema. Viata ta va prinde un alt contur. 
P.S.: Viata este frumoasa cu urcusurile si coborasurile ei. Bucura-te de ea cat poti de mult. :)

2 comentarii:

  1. Probabil ca asta este natura omului cand da de greu: sa vada partea goala a paharului. De ce oare face asta? N-am nici cea mai mica idee!
    Stii ce am mai bagat de seama? Majoritatea oamenilor se roaga la Dumnezeu sa le dea diverse lucruri sau sa le indeplineasca diverse dorinte, dar niciodata nu I-au multumit pentru lucrurile pe care deja le au.
    Intr-adevar! Viata are farmecul ei! Urcusuri. Coborasuri. Asta e viata! Nu poti decat sa o traiesti asa cum este ea.
    Imi place foarte mult ce ai scris tu aici!
    Felicitari!

    RăspundețiȘtergere

1. Vă rog să folosiţi o adresă de mail validă.
2. Scrieţi scurt, la obiect şi argumentaţi orice opinie. Comentariile care nu au legătură cu subiectul articolului vor fi sterse.
3. Nu se acceptă comentarii injurioase adresate autorului sau celor care comentează.
4. Dacǎ vi se pare cǎ autorul articolului/comentatorul greşeşte, încercaţi să-i spuneţi acest lucru folosind argumente reale. Jignirile nu vor ajuta cu nimic la dezbaterea problemei.
5. Comentariile de acest gen vor fi şterse. Abaterile repetate vor fi răsplătite cu banare permanenta.
6. Dacǎ va supǎrǎ un comentariu, considerati ca intrebarea dvs. a fost prost prezentata sau raspunsul va nemultumeste, vǎ rog sǎ comentati sau scrieti-mi pe adresa de mail ionyy_08@yahoo.com si lamurim problema!
7. Va rog sa criticati liber, dar in limitele bunului simt!
8. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.
9. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.
10. Regulile vor fi actualizate pe măsură ce apar noi probleme de comunicare!