Translate

sâmbătă, mai 26, 2012

10 rugaminţi ale unui câine.

1. Eu trăiesc între 10 şi 15 ani. Fiecare despărţire de tine este pentru mine o suferinţă. Gândeşte-te la asta înainte sa mă iei.
2. Da-mi timp sa înţeleg ce vrei de la mine.

3. Da-mi încredere, trăiesc din ea.

4. Nu te supăra prea mult pe mine şi nu mă închide ca pedeapsă. Tu ai munca ta, prietenii si distractiile. Eu te am numai pe tine.

5. Vorbeşte cu mine din cand în cand.

6. Învaţă sa mă tratezi aşa cum trebuie. Nu am sa uit niciodată.
7. Înainte sa mă baţi gândeşte-te ca mandibulele mele ar putea foarte uşor sa distrugă oasele mainilor tale si totuşi nu le folosesc.
8. Înainte sa mă faci "inutil", "prost" sau "încăpăţanat" cand îmi ceri sa fac ceva, gândeşte-te ca poate mancarea mi-a făcut rău, ca am stat prea mult timp la soare sau ca inima mea e obosită.
9. Ocupă-te de mine cand o sa fiu bătran...şi tu o sa fi odată.
10. Vreau sa fi langă mine cand o sa vină acea perioada dificilă. Nu spune niciodată "nu pot sa suport" sau "sa se întample cand eu nu o sa fiu prezent". Totul va fi mai uşor pentru mine dacă tu o sa fii prezent. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

1. Vă rog să folosiţi o adresă de mail validă.
2. Scrieţi scurt, la obiect şi argumentaţi orice opinie. Comentariile care nu au legătură cu subiectul articolului vor fi sterse.
3. Nu se acceptă comentarii injurioase adresate autorului sau celor care comentează.
4. Dacǎ vi se pare cǎ autorul articolului/comentatorul greşeşte, încercaţi să-i spuneţi acest lucru folosind argumente reale. Jignirile nu vor ajuta cu nimic la dezbaterea problemei.
5. Comentariile de acest gen vor fi şterse. Abaterile repetate vor fi răsplătite cu banare permanenta.
6. Dacǎ va supǎrǎ un comentariu, considerati ca intrebarea dvs. a fost prost prezentata sau raspunsul va nemultumeste, vǎ rog sǎ comentati sau scrieti-mi pe adresa de mail ionyy_08@yahoo.com si lamurim problema!
7. Va rog sa criticati liber, dar in limitele bunului simt!
8. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.
9. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.
10. Regulile vor fi actualizate pe măsură ce apar noi probleme de comunicare!