Translate

sâmbătă, mai 12, 2012

O noapte, doar...


Sunt zile in care mi se pare ca nimic nu-mi merge bine, ca toata lumea este impotriva mea, ca sunt o imperfecta intr-o lume de perfecti! In acele zile, as da totul pentru o noapte...o noapte in care visele sa nu se mai sfarseasca, o noapte din care sa nu ma mai trezesc, o noapte in care sa nu ma gandesc ca va veni dimineata, urmand ca visul sa se sfarseasca si sa raman ca Cenusareasa fara print, fara caleasca, fara vis... O noapte fara cuvinte, doar cu priviri, doar cu suflete. Cuvintele sunt atat de inselatoare...te fac sa te simti bine pe moment, dar cand te astepti mai putin, ele te tradeaza si te fac sa suferi...sa suferi nespus de mult. De aceea nu le vreau!... Am nevoie doar de tacere, de liniste. O liniste in care singurele care vorbesc sunt sufletele. Ele nu pot minti, nu pot insela, nu te pot trada. M-as lasa cuprinsa in brate de un astfel de suflet care nu stie sa minta si m-as pierde intr-o lume ireala, doar pentru o noapte, doar pentru o clipa, doar pentru a simti ce n-am simtit niciodata. As uita ca dimineata, sufletul ia forma umana...inselatoare...iar magia se risipeste...mi-e teama ca visul s-ar pierde in ceata noptii ce se sfarseste!...
...Vreau doar o noapte!..o noapte si nici o zi!...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

1. Vă rog să folosiţi o adresă de mail validă.
2. Scrieţi scurt, la obiect şi argumentaţi orice opinie. Comentariile care nu au legătură cu subiectul articolului vor fi sterse.
3. Nu se acceptă comentarii injurioase adresate autorului sau celor care comentează.
4. Dacǎ vi se pare cǎ autorul articolului/comentatorul greşeşte, încercaţi să-i spuneţi acest lucru folosind argumente reale. Jignirile nu vor ajuta cu nimic la dezbaterea problemei.
5. Comentariile de acest gen vor fi şterse. Abaterile repetate vor fi răsplătite cu banare permanenta.
6. Dacǎ va supǎrǎ un comentariu, considerati ca intrebarea dvs. a fost prost prezentata sau raspunsul va nemultumeste, vǎ rog sǎ comentati sau scrieti-mi pe adresa de mail ionyy_08@yahoo.com si lamurim problema!
7. Va rog sa criticati liber, dar in limitele bunului simt!
8. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.
9. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.
10. Regulile vor fi actualizate pe măsură ce apar noi probleme de comunicare!