Translate

duminică, mai 13, 2012

Esti fals!

" Zi-mi pe nume,nu te mai ascunde după glume. Nu incerca sa fii fals,cand tu încă plângi atunci cand auzi că vreun amic m-a văzut cu altul prin lume. E-n regulă, te vreau cu alta, nu mă mai răneşte. Uită-mă pe mine, cea care iti zicea mereu ca te iubeste. De azi tratez iubirea cu o atitudine la rece. Tu zâmbeai şi spuneai absolut oricui că ţie nu-ţi pasă de mine. Esti fals! Da’ sigur n-ai uitat nici o seară în care mi-ai şoptit că mă vrei pe viaţă. Mă luai în braţe şi-mi spuneai că n-o să-mi mai dai drumul,atât de îndrăgostit. Acum eşti iubitul ei, dar te simţi al nimănui. Ştii ce-i ciudat? Că şi eu te simt la fel.
Vrei să pari că ştii ce vrei, dar nu ai niciun ţel. Ştiam că oameni slabi îşi ascund sentimentele, la fel ca tine. "
Sursa: And love said no. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

1. Vă rog să folosiţi o adresă de mail validă.
2. Scrieţi scurt, la obiect şi argumentaţi orice opinie. Comentariile care nu au legătură cu subiectul articolului vor fi sterse.
3. Nu se acceptă comentarii injurioase adresate autorului sau celor care comentează.
4. Dacǎ vi se pare cǎ autorul articolului/comentatorul greşeşte, încercaţi să-i spuneţi acest lucru folosind argumente reale. Jignirile nu vor ajuta cu nimic la dezbaterea problemei.
5. Comentariile de acest gen vor fi şterse. Abaterile repetate vor fi răsplătite cu banare permanenta.
6. Dacǎ va supǎrǎ un comentariu, considerati ca intrebarea dvs. a fost prost prezentata sau raspunsul va nemultumeste, vǎ rog sǎ comentati sau scrieti-mi pe adresa de mail ionyy_08@yahoo.com si lamurim problema!
7. Va rog sa criticati liber, dar in limitele bunului simt!
8. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.
9. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.
10. Regulile vor fi actualizate pe măsură ce apar noi probleme de comunicare!