Translate

vineri, mai 04, 2012

Asteptand...


De nenumarate ori, cu totii, am fost pusi in situatia de a astepta undeva, ceva...pe cineva! Dar, in fiecare zi, viata ne invata cate o lectie din care trebuie sa invatam...trebuie sa invatam ca a astepta dupa altii, inseamna, de fapt, a ne amana propria viata! Sa amanam pentru cand?!
Nu avem tot timpul din lume, ci doar o viata...care nu se limiteaza la un numar fix de prieteni si de suflete pereche, de aceea, uneori, este mai bine sa te indepartezi pentru a vedea cine te urmeaza si, pe aceia, sa-i pastrezi in inima si viata ta...
Acestea sunt doar cateva dintre principalele motive care ma determina sa nu-i mai astept pe cei care nu sunt capabili sa ma cunoasca, sa ma inteleaga, care nu au timp pentru mine si pentru a ma iubii asa cum merit, in ciuda calitatilor si defectelor pe care le am! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

1. Vă rog să folosiţi o adresă de mail validă.
2. Scrieţi scurt, la obiect şi argumentaţi orice opinie. Comentariile care nu au legătură cu subiectul articolului vor fi sterse.
3. Nu se acceptă comentarii injurioase adresate autorului sau celor care comentează.
4. Dacǎ vi se pare cǎ autorul articolului/comentatorul greşeşte, încercaţi să-i spuneţi acest lucru folosind argumente reale. Jignirile nu vor ajuta cu nimic la dezbaterea problemei.
5. Comentariile de acest gen vor fi şterse. Abaterile repetate vor fi răsplătite cu banare permanenta.
6. Dacǎ va supǎrǎ un comentariu, considerati ca intrebarea dvs. a fost prost prezentata sau raspunsul va nemultumeste, vǎ rog sǎ comentati sau scrieti-mi pe adresa de mail ionyy_08@yahoo.com si lamurim problema!
7. Va rog sa criticati liber, dar in limitele bunului simt!
8. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.
9. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.
10. Regulile vor fi actualizate pe măsură ce apar noi probleme de comunicare!