Translate

joi, mai 03, 2012

Let's talk about...we!

Ce pot spune eu, despre mine? Multe si...nimic! Sunt o fata care iubeste, canta, danseaza in ploaie, viseaza, se distreaza...care trece prin viata lasandu-si amprenta prin toate locurile si inimile vizitate! De ce?! Pentru simplu fapt ca nu-mi place sa trec neobservata! Nu ma las doborata de infrangeri, deoarece vreau sa tintesc sus...tot mai sus, ca-n melodia lui Moga, asumandu-mi intotdeauna responsabilitatea pentru ceea ce am facut, fac sau voi face si cel mai important, nu traiesc dupa regulile impuse de altii!
Nu pot fii considerata un inger, dar nici un drac. Sunt doar o mediocritate intre ei! Sunt un om simplu cu necesitati vitale! Motto-ul meu?! Traieste clipa...intotdeauna vei avea o unica ocazie pentru fiecare lucru, careia nu trebuie sa-i dai cu piciorul! 
Acestea sunt lucrurile care ma definesc...care ma fac speciala! 

Dar tu...tu cine esti? :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

1. Vă rog să folosiţi o adresă de mail validă.
2. Scrieţi scurt, la obiect şi argumentaţi orice opinie. Comentariile care nu au legătură cu subiectul articolului vor fi sterse.
3. Nu se acceptă comentarii injurioase adresate autorului sau celor care comentează.
4. Dacǎ vi se pare cǎ autorul articolului/comentatorul greşeşte, încercaţi să-i spuneţi acest lucru folosind argumente reale. Jignirile nu vor ajuta cu nimic la dezbaterea problemei.
5. Comentariile de acest gen vor fi şterse. Abaterile repetate vor fi răsplătite cu banare permanenta.
6. Dacǎ va supǎrǎ un comentariu, considerati ca intrebarea dvs. a fost prost prezentata sau raspunsul va nemultumeste, vǎ rog sǎ comentati sau scrieti-mi pe adresa de mail ionyy_08@yahoo.com si lamurim problema!
7. Va rog sa criticati liber, dar in limitele bunului simt!
8. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.
9. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.
10. Regulile vor fi actualizate pe măsură ce apar noi probleme de comunicare!