Translate

duminică, mai 20, 2012

True story 1.

- Cati prieteni ai pe Facebook?
- 1000.
- Cati prieteni cunosti?
- 100.
- Cati prieteni iti sunt prieteni?
- 10.
- Cati prieteni iti sunt adevarati?
- 1.


( P.S.: Am simtit nevoia sa scriu acest post, deoarece, in ultimul timp, tot mai multe persoane se mandresc cu multitudinea de prietenie virtuali pe care ii au. Se "ascund" in spatele calculatorului, uitand de adevarata viata, iar adevaratii prieteni, de cele mai multe ori, neglijandu-i! Din pacate, niciuna din ele nu realizeaza ca, atunci cand vor scoate capul in lume (lumea reala, nu virtuala),  vor avea nevoie de prietenii adevarati! :)  )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

1. Vă rog să folosiţi o adresă de mail validă.
2. Scrieţi scurt, la obiect şi argumentaţi orice opinie. Comentariile care nu au legătură cu subiectul articolului vor fi sterse.
3. Nu se acceptă comentarii injurioase adresate autorului sau celor care comentează.
4. Dacǎ vi se pare cǎ autorul articolului/comentatorul greşeşte, încercaţi să-i spuneţi acest lucru folosind argumente reale. Jignirile nu vor ajuta cu nimic la dezbaterea problemei.
5. Comentariile de acest gen vor fi şterse. Abaterile repetate vor fi răsplătite cu banare permanenta.
6. Dacǎ va supǎrǎ un comentariu, considerati ca intrebarea dvs. a fost prost prezentata sau raspunsul va nemultumeste, vǎ rog sǎ comentati sau scrieti-mi pe adresa de mail ionyy_08@yahoo.com si lamurim problema!
7. Va rog sa criticati liber, dar in limitele bunului simt!
8. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.
9. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.
10. Regulile vor fi actualizate pe măsură ce apar noi probleme de comunicare!